_

Μέγας Χορηγός

Cyber Advertisement Team - Ανάπτυξη Λογισμικού – Web Design – Web Developer - (Βόλος)

Cyber Advertisement Team - Ανάπτυξη Λογισμικού – Web Design – Web Developer - (Βόλος)


 

H  Cyber Advertisement Team είναι επιχείρηση ανάπτυξης λογισμικού και συμβούλων Πληροφορικής, λειτουργεί από το 1997.

 

 

Από το 1997 έως το 2001 η 

Cyber Advertisement TeamTM,

πρωτοπορούσε για τα δεδομένα της περιφέρειας μας, δημιουργώντας δυναμικούς δικτυακούς τόπους (Web Sites), Web Design, καθώς και κατά απαίτηση, tailor made, επιχειρηματικό λογισμικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά έργα αυτής της πρώιμης εποχής της πληροφορικής, είναι:

 

 

  • Η συμμετοχή στο Travel-Pelion.gr, της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, που εκείνη την εποχή φιλοξενούσε και παρουσίαζε τα 208 ξενοδοχεία της Μαγνησίας στο Internet, με ένα τρόπο μοναδικό και πρωτοπόρο για την εποχή εκείνη.
  • Το News4u.gr, η πρώτη εικοσιτετράωρηηλεκτρονική εφημερίδα, της Μαγνησίας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Επικοινωνία».

 

 

 Από το 2001 έως το 2004 η Cyber Advertisement Team μέσα από τις συνεργασίες της  συντέλεσε στην μηχανογράφηση ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά και δημόσιων οργανισμών όπως οι Δήμοι ΒόλουΑγριάςΑλμυρούΤρικαίων
Καρδίτσης
ΣελλάνωνΣούρπηςΠαλαμά κ.α. 

 Ακόμα έχει σχεδιάσει και αναπτύξει λογισμικό παρακολούθησης Δημοτικών τελών όπως, ΤΑΠ (Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, Τέλος Παρεπιδημούντων (2-5, Άδειες καταστημάτων,  Άδειες Μουσικής, Τέλος Αυξημένης Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων, Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Διαχείριση κλήσεων Δημοτικής Αστυνομίας σε σύνδεση με ΚΕΠΥΟ, κ.α.).

·Στο ίδιο χρονικό διάστημα εκπαίδευσε πάνω από  στους 35 δημοτικούς υπαλλήλους στην χρήση εξειδικευμένων λογισμικών, διαχείρισης Ο.Τ.Α..

                                                                                           

Από το 2004 μέχρι και σήμερα η επιχείρηση προσφέρει σταθερά υπηρεσίες ανάπτυξης διαδικτιακών τόπων (Web Design) και λογισμικού, για ιδιώτες και οργανισμούς.

Διάβασε στο site της    Cyber Advertisement TeamTM,   Web Designer

Loading


Ανάβαση Πορταριάς 23-24 Σεπτεμβρίου 2017

Σχετικά με την περιοχή
Υπο την αιγίδα
Χορηγοί
Υποστηριχτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Πού είμαστε


View Larger Map